Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Den svenska översättningen

Oprettet af
2017-07-29 09:13:24
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2017-07-29 09:13:24
Hej

Eftersom man inte längre betalar för att komma in på översättningar på google och hemsidan tydligen skall läggas ned lägger jag översättningen av texterna här.

Det är synd på allt arbete (och personer) som bara läggs i papperskorgen.

Man förstår inte danska ovanför Hallandsåsen.

Ni är ju ett arkiv, ni kan ju åtminstone arkivera den.

3 delar:
Med vänlig hälsning Eva Johansson, Ramlösa, Skåne, Sverige, med anor från Hinge Sogn, Jylland, Danmark
Skrevet af
2017-07-29 09:31:05
Hej Eva
Fint at du skriver disse oplysninger på svensk..
Historien om Asta Nielsens forskellige fødselsdatoer har jeg videregivet, for et par år siden til en bekendt af mig: Peter Schepelern filmmagister i Danmark, incl. blade. Han synes at det var en interessant oplysning om Die Asta. Jeg tror også at hun har forsøgt at gøre sig yngre.
Venlig hilsen
Jette
Skrevet af
2017-07-29 09:39:43
Man kan stadig som almindelig bruger bruge google translate, man kan søge på en tekst eller en url og få en side oversat.

Her er et eksempel på Evas tekst oversat via Google translate-

Side 1
Prostituerede i København De registreringsdatabasen knive er mange erhverv. Selv professionel offentlig kvinder - eller den mere moderne udtryk prostitueret. Juliane Caroline Hansine Hansen er en af Københavns mange prostituerede. Hun blev bygget i arkfanen som en service tjenestepige, offentlig damer og husholderske. De registreringsdatabasen knive er mange erhverv. Selv professionel offentlig kvinder - eller den mere moderne udtryk prostitueret. Juliane Caroline Hansine Hansen er en af Københavns mange prostituerede. Hun blev bygget i arkfanen som en service tjenestepige, offentlig damer og husholderske. Juliane Caroline Hansine blev født i København. Det er sandsynligt, at hun umiddelbart efter at hun var færdig med skolen, startede som rengøring, 14 gammel. Men ligesom mange andre unge service-tjenestepiger, er hun fristet af mere "Let tjente" penge som prostitueret. Når Københavns politi i 1892 begynder at registrere byens indbyggere til navn, er prostutition lovlig beskæftigelse, hvis kvinden er registreret hos politiet der offentligt kvinde. I 1906 vil blive ophævet og prostutionslagen Prostitution er igen ulovligt og strafbart. Derfor er det kun i den korte periode indtil 1906, da Juliane Caroline Hansine Hansen og hendes mange kvinder, der er registreret som offentlig kvinde. Men vi ser på navnet på den besættelse, får vi ingen resultater. politiet har nemlig brugt mange forskellige forkortelser som Off. Frt., Off. Frtm. med eller uden punkt. Derfor er det vanskeligt at registrere via bladene få et samlet overblik over, hvor mange kvinder, der er registreret som prostituerede
Venlig hilsen
Jette
Skrevet af
2017-07-29 10:07:32
Hej

Google kan inte översätta. Man tackade ja till översättningen. Den delen om svenskarna kom aldrig ens in, den hamnade i papperskorgen.

Jag önskar att den åtminstone blir arkiverad, där ligger flera månaders arbete med översättningen, det är inte så lätt som man tror.
Med vänlig hälsning Eva Johansson, Ramlösa, Skåne, Sverige, med anor från Hinge Sogn, Jylland, Danmark