Frk. Jensens kogebog
Oprettet af Registrator
2012-03-02 19:17:27
Forfatter | Indlæg |
---|---|
Skrevet af Registrator
2012-03-02 19:17:27
|
Er der nogen er jer, der IKKE kender Frk. Jensens kogebog? Måske var det familien Melchior, der lagde smagsløg til Kirstine Marie Jensens eksperimenter. mvh Hanne http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=3342850 |
Skrevet af Eva E
2012-03-02 20:26:52
|
Tankevækkende, at denne dygtige dame hele sit liv var tjenende ånd og aldrig har haft sit eget hjem. Men det var vist en heldig familie, der havde hende til at lave maden! |
Skrevet af Maya
2012-03-03 11:38:32
|
Jeg har en gammel udgave af Frk. Jensen og den er fuldkommen slidt, men jeg nænner ikke at smide den ud. Jeg fik den af min mor, som igen havde fået den af min mormor. Udgaven er fra 1953 og der findes opskrifter til Henkogning, som vi vist ikke bruger så meget mere. Desuden en lille side om "Kogning" i Høkasse. Kogning i Høkasse var ellers taget ud, men i den udgave fra 1953, er der et lille afsnit. Afsnittet begynder sådan: Selv om Afsnittet om Høkasse ikke mere er aktuelt set ud fra et Brændselsspørgsmål, er det dog bibeholdt af Hensyn til de Husmødre, som endnu bruger denne specielle form for "Kogning" Nede på siden er der så en tabel om, hvor lang tid maden skal have i Høkasse. Eks. Hvis retten ved alm. kogning skal have 1 time, så skal den ved Høkassekogning have 10 min over ild og 2 timer i Høkassen :lol: :) God Weekend |