Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Til dig, der indtaster familien Kapsch

Oprettet af
2012-04-02 16:24:28
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2012-04-02 16:24:28
Kære indtaster

Er du opmærksom på, at Politiets Registerblade indtastes kildetro?

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=3350099
+ andre blade

OBS. indtastningsvejledningen:

Generelt
Indtastningen foregår kildetro […] Det er ikke meningen du skal bruge feltet til at kommentere oplysningerne på registerbladet som sådan, fx hvis der er fejlagtige eller upræcise oplysninger på det. …


Bladene bliver rettet i henhold til indtastningsregler.
Skrevet af
2012-04-02 16:43:29
Ja, det er jeg ganske klar over, men registerbladene var et ubeskriveligt rod, med fskl. efternavne, mangelfulde fornavne, forkerte fødedata m.v., så af hensyn til fremtidige søgninger besluttede jeg at lave lidt efterforskning.
Jeg vil gerne vide, om du/I retter bladene, eller om du/I retter bladene.
Mvh.
K J Hansen
Skrevet af
2012-04-02 16:54:51
Hej

Registerbladene er en kilde. Vi ved alle, at de indeholder masser af fejl, men de indtastes ikke desto mindre efter et kildetro princip, ganske som folketællingerne, der også indeholder mange fejl.

Når du melder "Fejl i registreringen", skal det fortrinsvis gå på direkte fejllæsninger, som der desværre også er masser af (det kan være noget af en udfordring at tyde, hvad der står :dry: ). En præcis kirkebogsreference er tilladt i registrators kommentar, hvis der er uoverensstemmelse, men ikke personlige slægtsoplysninger.

Udførlig og præcis registrering af alle detaljer omkring personerne kan man kun opnå i et slægtsforskningsprogram. Men som det fremgår af www.politietsregisterblade.dk er der planer om på et senere tidspunkt at give mulighed for at tilføje ekstra oplysninger (men adskilt fra selve registerbladene).

Bladene bliver rettet af en superbruger, og det kan være mig eller en af de andre.