Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Indtastning af registerblade

Oprettet af
2012-03-29 03:58:16
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2012-03-29 03:58:16
Hej alle

Den første rulle dødeblade - nemlig rulle 19 er færdig. Jeg har dog ikke indtastet hele rullen, men da den var på 99.12% gik jeg fra en anden rulle som jeg kører på til rulle 19.

Nu er den rulle færdig, men jeg undrer mig over, at nogen kun taster 1 stk. adresse på bladet, hvor der kun er 2 og bladet ville have været færdigt - evt. en hustru - ingen børn - retter ikke stillingerne ind i.h.t. vejledningen - altså meget vilkårligt.

JEG ELSKER AT TASTE HELE BLADE OG IKKE EFTERLADE RESTEN TIL ANDRE. JEG VED GODT, AT MAN MÅ, MEN NÅR DET ER LÆSBART SYNES JEG DET ER NOGET PJAT, AT ANDRE SKAL RYDDE OP EFTER SIG.

NÅ, MEN DET VAR DEN FØRSTE RULLE DØDEBLADE OG JEG HÅBER, AT RETTE VEDKOMMENDE LÆSER DENNE BØN OG SIGER TIL SIG SELV:

JEG ELSKER, AT TASTE HELE BLADE - JEG ELSKER, AT TASTE HELE BLADE.

:woohoo:

PS. rullen blev på 100,37% ! :woohoo:
Skrevet af
2012-03-29 09:43:45
Godt gået Inge :)

Og jeg vil sende din opfordring om at færdiggøre blade, når det er muligt, videre.
Skrevet af
2012-03-29 09:53:27
Hej Inge

Nu er jeg ikke rette vedkommende og føler mig ikke truffet, MEN jeg har nogen gange, når jeg taster været nødt til

at lukke ned når bladet har været langt ( man har jo også andet og skal lave) men har så forsat senere med samme

blad og har aldrig været ude for at andre har gjort det færdigt.

MVH Anni :unsure:
Skrevet af
2012-03-29 14:46:13
Jeg har også mødt en del blade som Inge beskriver, jeg taster dem færdige og låser, det er dødeblade rulle 15.
Skrevet af
2012-03-29 14:54:03
Det har jeg også ,men kan ikke se det er noget problem bare at taste dem færdig. Men jeg bryder mig ikke om den løftede pegefinger.

MVH Anni
Skrevet af
2012-03-29 15:35:01
Hej Anni og Inge-Lise

Tak for Jeres tilbagemeldinger. Jeg tastede dem selvfølgelig også færdige, men men det er ikke nogen hjælp for mig nærmere det lige det modsatte. Jeg kan ikke bare taste videre - jeg vil læse, hvad jeg også skal låse.

På nogen af de omtalt blade var ægtefæller og børn bare sprunget over så man skulle virkelig være på stikkerne. Stillingerne var ikke tastet i den rigtige rækkefølge så er det for mig meget meget nemmere, at starte på et "rent" blad, hvor jeg kun skal læse en hovedperson igennem.
Skrevet af
2012-03-29 15:52:18
Jeg må desværre give Inge ret, der er alt for mange halvgjorte blade og det kan være irriterende at skulle være "fejeblad" så jeg syntes det er OK med en løftet pegefinger om man så bryder sig om det eller ej. :kiss:
Skrevet af
2012-03-30 04:41:10
Vi skal huske på, at det her er frivilligt arbejde og ikke en lønnet arbejdsplads.

Det kan godt være en torn i øjet, når blade ikke er tastet færdige og låst, men det kan have mange årsager.

Nogle opdager, måske ikke at der også er en "bagside"

Nogle har svært ved at tyde.

Nogle taster og går kun efter at taste personer.

Taste formularen er jo delt op, så man har mulighed for at taste 3 forskellige ting.


Registerbladets udfyldelsesdato og bemærkninger:


Personer på bladet:


Adresser:

Hvis man kun vil taste adresser bliver personer ikke tastet. Hvis man kun vil taste personer bliver adresser ikke tastet osv.

Jeg mener dét er vigtigt vi trækker på de frivilliges frivillighed og ikke omvendt. ;)

PS Hvis man skriver med STORE BOGSTAVER på nettet, bliver det betragtet som om man RÅBER til folk og dét er da ikke vejen, hvis vi gerne vil have flere tastere.
Skrevet af
2012-03-30 05:10:47
Hej Maya

Jeg ved godt, at det er frivilligt arbejde, hvilket jeg sætter stor pris pris på - da rigtig mange i dagens Danmark kun kan tænke i penge.

Det jeg forsøger, at råbe op er den arbejdsform den pågældende har. Det var det samme mønster på alle bladene som jeg tastede. Jeg ved godt, at man kan indtaste 3 forskellige ting, men det var jo ikke det der var tale om her!

Vi vil gerne have mange dygtige og omhyggelige frivillige her i projektet, men vi må også kunne stille nogle krav om indtastningen. Man må hellere indtaste mindre og så dem man har tastet bare er i orden. Det gælder ikke jagt på point, men et godt stykke håndværk.

Ja, det var med vilje, at jeg skrev med store bogstaver da jeg simpelhen synes, at vedkommende ikke kunne være det bekendt over for os andre.

;)
Skrevet af
2012-03-30 07:39:40
Der har tidligere været flere klare udmeldinger her i forum fra nogle, der gerne så, at alle personer blev registreret først, og så måtte adresserne komme bagefter. Ud fra et slægtsforskersynspunkt kan jeg sagtens følge det. Det er i den henseende vigtigere, at man kan finde personen ved søgning og så se adresserne på bladet, end at alle adresser er tastet og der så mangler lige den person, man søger efter, og som man så ikke kan finde.

Det er jo nok årsagen til, at mange blade - også dødeblade - kun er tastet med supplerende personer og uden adresser. Jeg må indrømme, at det har jeg også selv været forfalden til ind imellem for at få lidt variation.

Sådan har vi jo hver især vores måde at arbejde på, og det må man respektere i et frivilligt forum.
Skrevet af
2012-03-30 08:29:17
Hej Inge K

Læs venligst mit indlæg igen (12311)