Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Polyteknisk Læreanstalt mangler på listen

Oprettet af
2011-05-09 09:53:38
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2011-05-09 09:53:38
Mangler på listen: Polyteknisk Læreanstalt

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=1925905

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=1925904

Det kan også staves Polyteknisk Læreranstalt.

Jeg fandt en midlertidig løsning ved at skrive Sølvgade 83 ( http://www.nbi.ku.dk/hhh/historiske_steder/fysikvidenskaben/polyteknisk_laereanstalt/ ).

————————————————————————————————————————–

P.S.:
I min midlertidige løsning med Polyteknisk Læreranstalt i feltet 'Sted' var der ikke plads til ret mange tegn: Polyteknisk Læreans.

Er der brug for mere plads i feltet 'Sted'?

————————————————————————————————————————–

Angående rettelser på ovenstående registerblad. Jeg fejlmeldte (bl.a. fødselsdato), men fik rettet mere end jeg bad om (Ægtefællen er slettet).

Der står at Emma Pauline Ørsted er enke den 10/6 1900.

Dødsdatoen 10/6 1900 skrev jeg ved ægtefælle. Ægtefællen er slettet nu, og jeg har ikke længere adgang til at skrive ægtefællen med efternavn og dødsdato.

Jeg skrev informationer af efter Fogsgaard, da der ikke stod informationer angående manden anden end dødsdato. Enkens navn er stavet Pauline hos Fogsgaard og på et andet registerblad ( http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=2522958 ). Kan der så stå Pauline og ikke Pouline? Pauline må være det rigtige.

Men jeg ved ikke om jeg må tilføre informationer fra det oprindelige registerkort som kan ses hos Fogsgaard. Dog vælger nogle politibetjente at skrive meget af efter det oprindelige registerkort og andre vælger det ikke.

Jeppe: Må vi tilføre information fra det oprindelige registerkort med information fra Fogsgaard?

———————

http://www.fogsgaard.org/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=14&lang=da :

Landsarkivets løbenr.: V 3182

Albert Nicolai Ørsted
inspektør ved Polyteknisk Læreanstalt

Født: 11-07-1829 Fødested: København

Død: 10-06-1900 Adresse ved død: Ufuldstændig adresse!

Ægtefælle: Emma Pauline f. Brøndum Født: 12-04-1833 Fødested: København

Anmærkninger: Angivet adresse: Polyteknisk Læreanstalt
Skrevet af
2011-05-09 12:26:04
Polyteknisk er oprettet.

Nej, der må ikke tilføjes oplysninger som ikke står på det viste blad. Kun i registrator kommentar, som beskrevet i indtastningsvejledningen. Vi får forhåbentlig dødebladene med en gang i fremtiden og så vil de oplysninger som Fogsgaard har også kommer med.
Skrevet af
2011-05-09 12:42:42
Hej Jeppe

Mange tak :)

————————————————————————

Med hensyn til tilføjelser i kommentarfelter, så synes jeg at der mangler muligheder for tilføjelser.

Når teksten er svær at læse, finder jeg oplysninger andre steder, f.eks. i personens andre registerblade. For at andre ikke skal bruge tid på at finde de samme oplysninger er det praktisk med et sted til at skrive disse informationer, f.eks. registerbladets ID.

Hvis andre har indskrevet hovedpersonen, så kan man ikke lave en henvisning til en persons andre registerblade ved personens navn . Man kan muligvis bruge kommentarfeltet ved oprettelsesdatoen hvis denne dato ikke er indskrevet. ?

————————————————————————

Der blev engang givet tilladelse til at indføre ekstra børn som boede på adressen, men jeg ved ikke hvor de skal indføres. Det er der ikke kommentarfelter til.

————————————————————————

Når det er fremmede personer som man indtaster, er det praktisk at skrive ekstra informationer med det samme, for man vender ikke tilbage til disses registerkort.

Hvis personerne hører til ens egen slægtsforskning, kan man altid tilrette disse registerkort.
Skrevet af
2011-05-10 11:57:05
Hej Marianne
Hvis man ikke selv har taste en person og dermed rettigheder til at tilføje i Registrators kommentar, skal man fejlmelde bladet og dermed få en superbruger til at tilføje oplysningerne.