Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

POLITIETS NOTER

Oprettet af
2011-10-17 08:58:57
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2011-10-17 08:58:57
HEJ PROJEKTLEDER JEPPE, PROJEKTGRUPPE SAMT OS INDTASTERE.


Hvorfor skal vi sidde og indtaste nogle små ulæselige noter som politiet har skrevet. Ville det ikke være på sin plads, at de personer som skal bruge den oplysning også selv læser sig til oplysningerne.

Mange springer de noter over - de gider det ikke og det er alt for tidskrævende at læse og taste dem. Lad os istedet kære os alt det andet som også er tidskrævende. Eller måske ville det være smart, at vente til alt andet er indtastet.

Station 5 er noget helt for sig selv. Der kan ikke være mange blade som ikke er fejlmeldt. Jeg ved godt, at I ikke har så mange penge, men den eneste løsning er jo en omfotografering maskinelt.

Mvh.
Inge
Skrevet af
2011-10-17 09:08:32
Hej Inge

Jeg kan godt bakke dig op om det emne.
Det er nogle gange så SVÆRT at læse og man bruger meget tid på det.

hilsen fra Anni
Skrevet af
2011-10-17 09:09:09
Hej Inge

Man kunne gøre som Lars Peter skriver her: http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=6&id=4781&lang=da#4819 :
Citat: Når der står en masse med AL, nøjes jeg med at skrive Alimentant.

Man kunne også lave en dropdown menu med de mest brugte ord og lade være med at skrive datoer og nogle af tallene. Desuden kan der blive brug for et felt til at skrive specielle ord som ikke er i dropdown menuen. Man kunne også have ordet ulæseligt i dropdown menuen.

Vi har jo ordene her: http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=144&Itemid=95&lang=da .

Da der er mange registerblade uden særlige bemærkninger, er det praktisk at få registreret registerblade med særlige bemærkninger ved indtastningen.
Skrevet af
2011-10-17 13:28:46
Det er jo helt OK at lade være med at skrive dem komplet af, men så må man bare heller ikke markere bladet som komplet registreret.

Måske kan vi finde flere muligheder alá 'AL', som så dækker over en masse noter af samme type.
Skrevet af
2011-10-17 13:40:17
Hej Jeppe

Jeg synes at det er en god idé at skrive ordene helt ud, f.eks. Afhørt, Afhørt til Opholdsbog, Alimentant, Generalieblad, Troværdighedsattest, Rapport, Udvist, Vandelsattest, Vandrebog osv. (og uden datoer og andre tal). Så kan man jo også finde ud af hvor mange personer som har fået f.eks. en Troværdighedsattest.

Det kunne laves som en dropdown menu, så vi ikke selv skulle skrive ordene hvis der ikke står andet end f.eks, afhørt og nogle datoer og andre tal.

Vi ville så have brug for et felt til at skrive de ord og sætninger som ikke står på listen.

Hvis en indtaster ikke kan læse bemærkningerne, kunne de vælge Ulæselig og så kunne de godt lukke indtastningen.