Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Korrekturlæst m. flueben?

Oprettet af
2011-09-19 12:36:04
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2011-09-19 12:36:04
Hej Jeppe (og projektgruppen)

Hen over sommeren blev en del ting diskuteret her i Forum, bl.a. muligheden for en rude, hvor man (superbruger) kan mærke af, når et blad er korrekturlæst. Evt. med initialer/brugernavn, men det sidste kan selvfølgelig diskuteres.

Når vi gennemgår diverse fejlmeldinger, "ikke eksisterende - skal oprettes", "Ulæselig" m.m., er der meget tit rettelser at foretage på bladet ud over selve fejlmeldingen. Bl.a. er der rigtig mange rettelser i Fra/Til og Frameldt.

Det vil være en stor arbejdsbesparelse sidenhen, hvis de blade, vi alligevel korrekturlæser i forbindelse med diverse rettelser, kan markeres som Korrekturlæst. Det er jo meget tvivlsomt, om der vil være ressourcer til en systematisk korrekturlæsning engang.

Kunne I tage stilling til dette? Der er stadig knap 90 % af registerbladene tilbage at fuldregistrere (hvorved mange indtastere heldigvis fanger diverse fejl i navne, fødesteder etc.), så det kan rigtig godt betale sig at tage fat på spørgsmålet nu.

Venlig hilsen Eva :)
Skrevet af
2011-09-19 12:48:01
Hej Eva
Vi har indledningsvis meldt ud at vi ikke vil have flere typer af status end ikke komplet registreret/komplet registreret. Men vi vil gerne overveje det nærmere.

Du søger et flueben som kun superbrugerne kan sætte, og den superbruger der sætter fluebenet registreres, korrekt?
Skrevet af
2011-09-19 13:03:48
Jeg mener heller ikke at vi officielt, skal have flere typer status.

Dog ville det være rart med en form for korrektur, i sær ved alle fejlmeldinger. Mener det roder meget med alle de former for fejlmelding og nogle sætter

2 og 3 fejlmeldninger ved et blad. Endelig er der vel også Blade, som bare ikke kan scannes bedre, da de er så rodede og skriften rodet osv. Hvis der står

at et sådan blad har været igennem "andres øjne" (her tænkes også på den, der skal sidde og sorterer til scanning), er det jo rart med en "korrektur-knap"

Selve Korrekturen må gerne ses af alle, så vi ikke får fejlmeldingen flere gange. Initialer er fint, men ikke en nødvendighed.

Jeg ønsker også at vi som Superbrugere kan se/bladre "Ikke et Registerblad", da der er mange der er puttet i den kategori, som rent faktisk er et Registerblad :-)