Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Strategi for fremtidig indtastning

Oprettet af
2011-06-17 13:26:34
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2011-06-17 13:26:34
Hej alle gæve indtastere.

Vi er kommet til et vendepunkt hvor vi skal til at tænke lidt nyt. Med grundregistreringen var det nemt nok at få et overblik over arbejdet. Antallet af blade var/er det samme som grundregistreringer. Så vi kunne altid se hvor langt vi var kommet. Jeres arbejdsiver kombineret med vores til tider lidt sløve oplæg af nye ruller gjorde, at vi kunne få et nogenlunde klart billede af hvor langt vi var kommet.
Nu er billedet lidt andet. Vi ved jo ikke hvor meget der mangler. Jo vi kan se hvor mange blade på hver rulle er komplet registreret, men det siger egentlig ikke så meget. Derfor vil vi gerne spørge jer om I har nogle ideer. Man kan sagtens fortsætte som nu hvor hver enkelt går ind på en rulle.

Jeg selv synes man kan kombinere, at der kan søges på alle ruller/stationer med fx. navne+fødesteder. Det, som det vil resultere i, er at man udover at kunne se hvor meget hver enkelt rulle er registreret også kunne se hvilke navne, byer stillinger er registreret. Problemet her er hvordan man styrer det og viser det.

Bo, som de næste 14 dage er i Grækkenland, foreslår at lave en funktion på "min side", der udvælger et antal blade, fx 30, som man kan få. Når disse er registreret, kan man få 30 nye. Udvælgelsen vil så blive foretaget efter de kriterier som I kommer med ideer om.
Jeg vil opfordrer jer til at komme med ideer. Som sagt er Bo på ferie. Når han kommer tilbage vil vi lave en afstemning over de ideer som er indkommet. Men det er vigtigt at I naturligvis gør det på den måde som I synes. Dette tiltag er kun for at gøre arbejdet lidt mere overskueligt. Jeg sidder selv og registrerer lidt, og jeg må da indrømme, at jeg selv ikke rigtig aner hvor man starter. Så begynder man at lege. Man søger på fyrbøder. Der er over 4000. Så siger man fyrbøder, Jensen. Det giver 350. Hvis man så søger Fyrbøder, Jensen, København får man 80. For mig giver det en måde at arbejde på hvor man får nogle overskuelige bidder og bidderne kan samles til en hel brik.

Bo talte også om at lave en liste i sin søgning hvor man kan gå efter om ægtefælle var angivet. Dette for dem som mener at personer er vigtigere en adresser.

Tænk over det og kom endelig med ideer.

Lars Peter
Skrevet af
2011-06-17 13:58:10
Hej Lars Peter

Jeg bruger også din metode. Der er masser af muligheder for, at tænke kreativt med indtastningerne så det bliver sjovt for os, at indtaste.

Med venlig hilsen
Inge
Skrevet af
2011-06-17 14:27:13
Hej Lars Peter, du skriver:
Jo vi kan se hvor mange blade på hver rulle er komplet registreret
Det kan jeg IKKE?

I øvrigt taster jeg på fødselsdage, feks: idag 17/6 1909 17/6 1908 osv.
På den måde "fanger" jeg en del fejl på fødselsåret,

Spørg bare Superbrugerne om fejlmeldinger på fødselsåret, der er en hel del fra mig ;)
Skrevet af
2011-06-17 14:34:02
Hej Kirsten

Jeg svarer normalt ikke på andres breve det lader jeg andre om, men Lars Peter er jo nok gået hjem for i dag - derfor tillader jeg mig, at gøre undtagelsen denne ene gang.
Hvis du vil se hvor mange blade der er på en rulle slår du f.eks. 5000 ind i "gå til blad" så kommer det sidste blad på rullen frem.

Med venlig hilsen
Inge

PS. Vi kan som superbruger ikke se hvem der sender hvad på fejl.
Skrevet af
2011-06-17 14:48:56
Hej!

Jeg har ikke været med fra begyndelsen, men jeg udvælger mig en rulle og taster fra en ende. Det er sikket ikke så profesionelt, men jeg er tidligere taster, hvor man fortsatte til alt var tastet.

Mvh
Ulla
Skrevet af
2011-06-17 15:09:30
Jeg vælger en overskuelig gruppe udfra kendte sønderjyske stednavne; af dem registrerer jeg sedler med ægtepartner og børn (hvis de findes) ud fra en ide om, at personregistreringen skal være færdig; så kan man siden se på adresserne.
Ind imellem færdiggør jeg bladene, men ikke konsekvent.

Så mit forslag
- en prioritering af personregistrering
- indtasteren vælger selv et udvalgskriterium

Inger
Skrevet af
2011-06-17 15:41:29
Hej

Bo, som de næste 14 dage er i Grækkenland, foreslår at lave en funktion på "min side", der udvælger et antal blade, fx 30, som man kan få. Når disse er registreret, kan man få 30 nye. Udvælgelsen vil så blive foretaget efter de kriterier som I kommer med ideer om.


Den ide er ikke god for mit vedkommende, jeg ville blive irriteret, hvis jeg hele tiden skulle afbrydes og hente 30 nye, da jeg taster mange pr. time :dry:

Jeg er godt tilfreds med som jeg taster nu, taster hele ruller færdigt. Så jeg håber at vi i fremtiden får lov til dette :side: Please Please

Derfor kan der jo godt komme ekstra ting, man kan vælge.

Jeg foreslog i en anden tråd, at man på Min Side (Indstillinger), kunne komme med flere muligheder:

Feks: Ægtefæller og Børn og Udfyldelsesdato med særlige bemærkninger.
Skrevet af
2011-06-17 15:49:07
i.buchard skrev:

Så mit forslag
- en prioritering af personregistrering
- indtasteren vælger selv et udvalgskriterium

Inger

Kan helt tilslutte mig ovenstående, som både er enkelt og vel også logisk (mht. prioritering af personregistreringen)
Skrevet af
2011-06-17 16:27:19
Hej alle

Jeg støtter fuldt ud Maya i denne diskussion for der er ingen mening i at få bladene i kvoter !

Hver især beslutter hvormange blade man ønsker at taste, det giver den største motivation og frihed.

Det er da iorden at man så har muligheder for at gå i detaljen som Lars Peter foreslår, men det skal være tilvalg.

Venlig hilsen Henrik ;)
Skrevet af
2011-06-17 17:12:02
Hej

Jag håller med Maya, inte 30 blad itaget. Min strategi är givetvis att satsa på att göra Sverige, Sverrig o Sverig färdigt i alfabetisk ordning.

Mvh

Eva J :)
Skrevet af
2011-06-17 18:13:27
Hej

Jeg foretrækker nuværende indtastningsmåde hvor vi selv vælger de registerblade som vi gerne vil indtaste. Det giver en god variation for indtasteren.

Nye indtastere vil sikkert foretrække at indtaste egne og venners aner.

Senere kan man vælge forskelligt, bl.a. et familieefternavn, et område hvor man ser på udviklingen af området og af veje (Brønshøj, Vanløse og Valby), en bestemt rulle, en persons andre registerblade, en person der har logerende, personer som man finder i en folketælling, personer som er født i samme sogn osv..

Snart ser vi nok den nye søgning hvor vi også kan søge på veje og udfyldelsesdato m.m.. Jeg håber at man også kan søge på station, så man kan få et overblik over personer i et bestemt område.

På 'Mine favoritter' på 'Min side' kunne jeg godt tænke mig et kommentarfelt hvor jeg kan skrive hvem personen er (gift med, søster/bror til, forældre til osv.) m.m..

På 'Mine favoritter' kan man godt fjerne følgende: Ægtefælle angivet, Rulle og Registerblad. Station må gerne være uden link til station, så der kun er link til registerbladet (via personens navn). Så behøver man ikke en længere forklaring hvis man kopierer siden og sender den i en e-mail.

På 'Mine favoritter' må der gerne være flere oplysninger, f.eks. udfyldelsesdato og erhverv.
Skrevet af
2011-06-18 18:26:13
Jeg er en af dem, når jeg har gode dage indtaster lidt, jeg har 4 ualmindelige navne, så dem taster.
Lad os dog gøre som vi gør nu, det er rart at kunne taste når man magter det.