Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Grundregistreringens manglende færdiggørelse

Oprettet af
2011-03-06 10:05:11
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2011-03-06 10:05:11
Hej

'Med det nuværende tempo er alle registerblade grundregistreret om 64 dage (9 uger)'

For et par dage siden stod der 8 uger, for yderligere et par dage siden 7 uger, og længere tilbage, lige før den komplette registrering gik i gang, blot 3 uger!

Jeg vil mene at disse tal med al tydelighed viser, at det har været en eklatant fejl at starte den komplette registrering op før grundregistreringen blev færdig.

Kort og godt: Stop det nye system, så vi kan få den fremragende gode database med de basale oplysninger komplet. Derefter, sæt det nye system i gang!

En noget frustreret, men venlig hilsen
Steen
Skrevet af
2011-03-06 11:04:45
Hej Steen.

Jeg er meget, meget enig. Har selv skrevet for ca. 11 timer siden.
Hilsen
Birte :S
Skrevet af
2011-03-06 11:51:50
Hej Steen og Birte

Jeg er ikke enig.

Jeg mener det er godt nok som nu, tænk på, hvor mange dage der til nu, er brugt alene på, at få det nye nogenlunde op at køre.

Vi er nu på dag 6 med det nye og der er mange tekniske finurligheder endnu, der mangler at blive rettet.

Man skal nok regne med ca. 14 dage med så stort et system, før det nogenlunde kører glat.

Hvis vi skulle vente til Grundregistreringen var færdig, ville vi stå med et kæmpe hul, hvor ingen kunne taste :woohoo:

Jeg kan fortælle, at jeg skam taster løs, på de nye ruller der lige er kommet på Station 8, nu bliver det bare med langt flere oplysninger, om hvert blad :cheer:

I har jo fuld ret til, selv at taste Hovedpersoner og kun Hovedpersoner, så går det stærkere og andre kommer på et tidspunkt og taster adresser m. m :)

PS Jeg vil dog håbe at Projektgruppen meget hurtigt kommer ud med de blade, der mangler at blive tilgængelig-gjort, så kan man da i det mindste bladre,

hvis man mangler at finde slægtninge.
Skrevet af
2011-03-06 12:12:08
Hvis du kan få Projektgruppen til det så er en del af min frustration lettet. Lige nu er der altså lang vej til efternavne med K.
Hilsen
Birte
Skrevet af
2011-03-06 12:18:53
Hej

Jeg er også meget glad for at den komplette registrering er startet.

Jeg vil meget gerne indtaste de københavnere som jeg kender fra min egen og venners slægtsforskning. Når der er meget at indtaste, har jeg en større chance for at komme til at indtaste mine egne.

Der er mange fordele ved at indtaste sine egne, da det ulæselige kan læses, når man i forvejen ved hvad der står. Desuden har man god tid til at indtaste og rette kommentarer.

Desuden mangler der jo ikke så meget.

Jeg har mange familiemedlemmer på station 8's registerblade. Mange københavnere flyttede jo ud af den indre by i registerbladenes sidste tid.

P.S.:
Det ville være praktisk hvis man dagen i forvejen fik at vide at en nye rulle kommer på nettet, så man ved at bladre kan finde sine egne forfædre inden andre taster dem ind.
Skrevet af
2011-03-06 12:37:32
Hej alle

Det komplette registrering er rullet ud og bliver ikke trukket tilbage. Det ville være et alt for stort arbejde og indebærer en masse tekniske problemer. Vi vil gøre, hvad vi kan for at gøre grundregistreringen i den nye indtastningsformular bedre. Og vi vil meget gerne have input til at optimere indtastning af hovedpersoner. Hop til næste uregistreret blad arbejder vi på kun skal vise helt uregistrerede blade. Vi har et dataefterslæb, som kræver at der køres nogle store kørsler. Det var dem der fik systemet til at gå ned fredag. Når de er kørt vil Hop til næste ureg. blad fungere. Hvilke vil ske i starten af ugen.

Angående at få det sidste af station 8 og station 9 lagt op, arbejder vi målrette på det, og lægger bladene op i det tempo de er klar til det. I morgen forventer jeg at der mindst kommer 5 ruller mere, fra rullenummer 14 og frem. Så nu er I adviseret :) Jeg vover pelsen og lover at I ikke løber tør for registerblade der skal grundregistreres, om det så betyder jeg skal på natarbejde ;)
Skrevet af
2011-03-06 14:00:36
Hej Jeppe

Jeppe skrev:
Og vi vil meget gerne have input til at optimere indtastning af hovedpersoner.

Hvis man vil undgå at der kommer flere 'Hovedpersoner' ved en fejl, kan programmøren skrive f.eks.' Vælg', - (en streg) eller * (en stjerne) øverst i flervalgslisten.

Der kan være flere hovedpersoner på et blad, f.eks. en søster (Jeg kan huske at et sådant tilfælde er blevet omtalt her i Forum), så det er nok vigtigt at man kan vælge 'Hovedperson' flere gange (Se evt. en tidligere diskussion angående dette).

Når man søger, kan man ikke se forskel på om det er en hovedperson, ægtefælle eller et barn.
Skrevet af
2011-03-06 17:07:49
Hej Marianne

Ang., en Søster, eller Bror er dét jo ikke Hovedpersonen til den, for hvis skyld bladet, er oprettet.

Vi må, efter min mening, holde os til èn Hovedperson og kun en

Man kunne så efter Ægtefælle og Børn, lave en ny der hedder Slægtning, eller noget :-)
Skrevet af
2011-03-06 22:32:31
Hej Steen

Jeg har samme anker som dig.
Se evt min tråd : Tilgængelighed til de endnu manglende blade
Her er yderligere gode svar på nogle af dine spørgsmål.

Der danner sig det billede at vi er nogle stykker der er meget interesserede i at få grunddatabasen helt færdig og selvfølgelig ikke uden grund.

Jeg glæder mig over at der arbejdes hårdt på at få de resterende ruller lagt ud !

Jeg ville ønske at de flittige tastere forstod hvor enorm en sejer det er at nå afslutningen på grundregistreringen og derfor indtil denne afslutning undlod at taste på udvidelserne.
Det er jo frivilligt.
Så kan vi snart få endnu en omtale på TV og glæde os over at vi har været med.
Vi var, som du helt rigtigt skriver, ca 3 uger fra målet ! Øv.

Eric
Skrevet af
2011-03-06 23:15:26
Hej Eric

Har fulgt med i din tråd, hvor jeg ser at vores synspunkt deles af andre.
I øvrigt ser jeg lige nu på statistikken, at tidsrammen i dag er udvidet til 12 (!) uger før grundregistreringen er færdig - hvis tidsrammen fortsætter med øgning i det tempo, hvornår bliver grundregistreringen så færdig? - Svar: Aldrig.

Med venlig hilsen Steen
Skrevet af
2011-03-08 21:25:15
Hej Jeppe.

Registreringstætheden på rulle 013 for station Ydre Nørrebro er nu over 100%. Så må jeg i følge indtastningsvejledningen ikke vælge den for at indtaste Hvad gør jeg så ? Venter på rulle 014, 015, 016, 017 og 018 som du omtaler ?
Venlig hilsen
Birte :huh:
Skrevet af
2011-03-08 21:30:21
Hej Jeppe.
Har set de mange nye ruller nu.
Hilsen
Birte
Skrevet af
2011-03-08 21:37:01
Hej Jeppe.
Nej, Jeg var ved en fejl gået ind på station 7. Der mangler stadig ruller på station 8.
Hilsen Birte
Skrevet af
2011-03-21 16:04:53
Da vi nu har fået den nye registreringsform, og det efterhånden kører som det skal / kan…. Kan vi så få en oversigt over, hvornår de sidste blade kommer op ?
Jeg mangler f.eks. hele station 9 og de udtrukne fra rigtig mange stationer.

Som der stod i starten af denne tråd, var vi nede på forventet 3 uger, før den færdige registrering, og er nu oppe på 10 uger. Nødvendigvis, da der jo mangler at blive tastet adresser på rigtig mange blade.
Men jeg har fundet en fidus til kun at grundregistrere, og vil fortsætte med det, så langt mine evner rækker, men vil stadig gerne høre nyt om resten af station 8 og hele station 9 ?

Er disse blade på vej, eller er der for travlt med at rette programmet til, så alle oplysninger kan registreres ?
Skrevet af
2011-03-21 16:18:42
Der mangler også stadig

Station 7:
..
Rasmussen, D - J
Rasmussen, K - Ø

Jeg tror Jeppe har bestilt dem :dry:

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=5&id=1000&limit=6&limitstart=12&lang=da

For mit vedkommende taster jeg kun Station 8 og har slet ikke haft tid til mine "egne", så der arbejdes på Grundregistreringen :-)

Faktisk går det også fint fremad med Station 8 og husk dén Station, få jo så også lidt mere med, før de andre stationer.

Den får; for de fleste blade Udfyldelsesdato + hele blade, før andre stationer, fordi vi alligevel er nogle stykker der kun taster på den

"Ufærdige station 8" :silly:
Skrevet af
2011-03-21 19:04:44
Hornstrup skrev:
Da vi nu har fået den nye registreringsform, og det efterhånden kører som det skal / kan…. Kan vi så få en oversigt over, hvornår de sidste blade kommer op ?
Jeg mangler f.eks. hele station 9 og de udtrukne fra rigtig mange stationer.

Som der stod i starten af denne tråd, var vi nede på forventet 3 uger, før den færdige registrering, og er nu oppe på 10 uger. Nødvendigvis, da der jo mangler at blive tastet adresser på rigtig mange blade.
Men jeg har fundet en fidus til kun at grundregistrere, og vil fortsætte med det, så langt mine evner rækker, men vil stadig gerne høre nyt om resten af station 8 og hele station 9 ?

Er disse blade på vej, eller er der for travlt med at rette programmet til, så alle oplysninger kan registreres ?

Vi arbejder på de resterende blade i denne rækkefølge:

1)
Resten af station 8 og station 9. Forventes klar ultimo april.

2)
Derefter ude står en del blade fra flere stationer, som skal opsplittes, da flere registerblade hænger sammen som et billede og der er også nogle som bare skal vendes. Firventes klar ultimo maj.

3)
Og så er der de blade som slet ikke er blevet affotograferet bl.a. de kasser Maya nævner, de skal skannes.

4)
Alle stationer skal gennemses for ulæselige blade som skal genskannes. I den forbindelse vil vi også skanne de lyserøde registerblade på personer som er udvist. De har heller aldrig været affotograferet.

Både punkt 3 og 4 er afhængig af om vi kan skaffe noget ekstra arbejdskraft. Pt. har vi måske en praktikant som kan kaste sig over dette.
Skrevet af
2011-03-22 08:54:54
Hej Jeppe,
Tak for udførligt svar.
Det er dejligt, og så har vi noget at gå efter / forholde os til.
Tak :-)
Skrevet af
2011-03-31 10:56:06
De sidste ruller 26-33 for station 8 er klar. Rulle 32 koger stadig, men kommer op i morgen.
Skrevet af
2011-03-31 11:46:13
Jamen, det er jo skønt, Jeppe

Så skal der bladres lidt :-) Tak
Skrevet af
2011-03-31 12:14:10
Hej,

Når station 8 nu er tæt på at være lagt op, kunne et fromt ønske være, at station 9 også rykker frem på listen og ikke først dukker op i slutningen af april.

Tør du komme med et nyt bud Jeppe?

Mange hilsner
Anette Eriksen