Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Søgning med negationer og på rullenummer

Oprettet af
2012-11-18 14:59:09
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2012-11-18 14:59:09
Søgning - Søgning

For tiden søger jeg på kryds og tværs, for at identificere blade, der skal fejlrettes. Specielt fejltype "flere blade på et billede".

Jeg har i den forbindelse et par juleønsker, som kunne målrette søgningen:

- Søgning med negationer, altså "ikke lig med"/"forskellig fra". Det ville f.eks. muliggøre at spotte blade, som ikke allerede er fejlmeldt som f.eks "dublet", frasortere navne og alle mulige andre af de gode søgekriterier der er til rådighed.

- Søgning på rullenummer i forbindelse med en bestemt station. Feltet kunne være "dimmet" når stationsnummeret ikke indgik, da det søgning jo i så tilfælde vil være temmelig irrelevant. Fordel: Indsnævring til det mest aktuelle fejlretningsarbejde. F.eks identifikation af dubletblade, der endnu ikke er fejlmeldt.

Venlig hilsen

Henrik Larsen

PS jeg har lige gennemsøgt fejlmeldte dubletter på station Valby og derved fundet og fejlmeldt 9 ekstra blade med "flere blade på et billede".
Skrevet af
2012-11-19 08:51:15
Hej Henrik Larsen

Jeg må sige, at det er prisværdigt af dig med din søgning efter dubletblade. Men når det så er sagt ville jeg "bare tage en station og så rulle for rulle". Det kan ikke gøres i et "hug" og så er alle dubletblade rettet.

Jeg har igennem mange måneder fejlmeldt flere hundrede blade med alle fejltyper 2, 3, 4 og 5 - og her til morgen var der også en håndfuld dubletter. Hvis alle indtastere havde fejlmeldt som de skulle have gjort havde problemet ikke være her nu.

Spar den tid og ret de andre fejltyper som er på bordet p.t. og kør en runde til I kan ikke nøjes med med en enkel gennemgang!


:)