Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Manto og andre gamle nyheder

Oprettet af
2011-10-03 08:48:01
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2011-10-03 08:48:01
Mandag, 04 Juli 2011, fik vi at vide at vi ville få nogle resultater af Undersøgelsen, i slutningen af August.

Nu skriver vi Oktober :dry:

Der skulle også sendes spørgeskemaer ud til dem, der kun søger i Bladene og ikke er aktive tastere.

Spørgeskemaet skulle vises her på hjemmesiden, dette skrives 4 Juli, men jeg har ikke set dét skema, endnu.

Jeg er ret nysgerrig, da jeg regner med at Projektgruppen tager resultaterne alvorligt og ændre en del ved Projektets opbygning ;)

Hvordan går det, kære Jeppe og Projektgruppe.

Har I fået noget ud af den meget omfattende og grundige Undersøgelse :dry:
Skrevet af
2011-10-03 12:01:14
Kære Maya og andre
Der har været nogle tekniske problemer og forsinkelser på den sidste del af undersøgelse, som bliver et spørgeskema til dem der ikke indtaster, planen er det kommer op i denne uge.

Den første del af undersøgelsen med spørgeskema, fokusgrupper og interviews er færdig og bliver fremlagt internt for Stadsarkivet på fredag. Vi afventer dog den sidste del af undersøgelsen, derefter vil vi komme med en orientering om resultaterne.

Til seminaret den 18. november vil der også være et oplæg fra den konsulent der udførte undersøgelsen. Herunder bliver der mulighed for at stille spørgsmål både til Manto og til Stadsarkivet.

Jeg har set resultaterne af den første del og vi har talt om dem i styre- og projektgruppe. Der er flere punkter som vi har taget til os i projektgruppen, herunder at uddelegere flere opgaver til superbrugerne fx vedligeholder Marianne nu siden om politiets noter. Vi er åbne overfor at flere indtastere og superbrugere kommer med idéer til opgaver de gerne vil udføre. Et andet punkt i undersøgelse er at vi beskriver superbrugernes rolle, det står på min to-do-liste, jeg forventer at kunne ligge en beskrivelse ud til kommentering på superbrugerforum snart.

Et ønske vi også kan se hos indtasterne er at vi ikke hele tiden ændre i indtastningsvejledningen. Det kan virke som om vi ikke har lyttet til det punkt, men der har i løbet af sommeren vist sig en række uklarheder omkring brugen af adressefelter, som vi er ved at rette op på. Det vil sige at vi i løbet af et par uger vil komme med en mindre ændring til bruge af adressefelter, så det bliver simplere bl.a. at udfylde til-note og sted/opgang.

Derudover er der et ønske om medindflydelse på kommende projekter og om at Stadsarkivet ikke starter nye indtastningsprojekter før dette er afsluttet. Det er noget vi vil tage op til seminaret den 18. november.

Nu fik jeg alligevel løftet sløret for nogle af de ting der er kommet frem i undersøgelse og som har direkte indflydelse for projektgruppens arbejde. Men der vil altså komme meget mere om undersøgelsen som jeg har skitseret.

Så ja, der er helt sikkert ting vi kan bruge i undersøgelsen både i dette projekt og helt sikkert for kommende projekter.
Skrevet af
2011-10-03 13:38:50
Hej Jeppe

Tusinde tak for orientering. Også tak for at løfte sløret en anelse, da det har været lang tid undervejs med bare lidt af resultatet :-)

For nogle af os er det jo ret længe siden, at vi svarede på skema og var inde til ekstra interview, hos Manto.

Derfor jeg lige "rykkede". Jeg kan dog se, at I ikke har glemt os :-) Så tak, Jeppe

Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af det hele.