Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Spørgsmål t. ML og Eva J.

Oprettet af
2014-09-15 11:29:17
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2014-09-15 11:29:17
Hej ML og Eva J.

http://www.politietsregisterblade.dk/forum/problemer-med-tydning/22621-poul-hansen

I takker i Kirstens sidste indlæg.

Jeg spørger da, er det fordi bladet bliver meldt ulæsligt ?

Er det helt forkert at løse problemet med at skrive Poul N. Hansen som jeg foreslår ?

Måske misforstår jeg ;)

Jeg mener, at man kan bruge lang tid på at tyde/finde et navn hos arbejdsgiver/logivært og finder jeg ikke ud af det på den ene eller anden måde så bliver det kun det første bogstav.

Jeg bruger tid på at taste/finde den rigtige adresse og personernes for- og efternavn, fødselsdata - ikke et mellemnavn.
Venlig hilsen
Anne
Skrevet af
2014-09-15 12:51:58
Hej Anne

Det rigtige og nemmeste er at melde det ulæseligt, så bliver bladet omskannet og formentlig tydeligt, der er ingen grund til at gå på opdagelse i andre kilder, hvis bladet ved omskanning bliver læseligt, og station 8 er meget svag i skriften, så der er dele af station 8 der bliver masseskannet.

Du skal ikke holde dig tilbage for at melde ulæseligt, det vil hjælpe os til at finde de steder i rullerne der med fordel kunne masseskannes.

Vi har snakket om vi skal masseskanne og hvor meget, alt det ikke er læsbart skal omskannes og de steder hvor det er hele eller halve ruller er det bedst at masseskanne. Men ruller der er læsbare er der ingen grund til at masseskanne, selv om det ser flot ud.

Derudover har vi nogle stationer der er blandet og ikke ligger i kasserne som de ligger på rullerne, flere ruller er blevet blandet sammen efter at de blev skannet første gang, dem skanner vi da de samtidig er ulæselige og tjekker på den måde at alle blade er med.

Vi kommer igennem rullerne stille og roligt, vi lærer også hele tiden nyt om rullerne og de kasser de ligger i.
Vi kan også komme ud for at en kasse har været faldet på gulvet og ikke er blevet sorteret da den blev lagt på plads igen. :(
Venlig hilsen
Jette
Skrevet af
2014-09-15 13:13:20
Hej Jette M

Tak for dit svar. :)

Dette er også et synspunkt og ja, jeg har nok syntes et lidt "mærkeligt" navn der ikke er nemt at tyde/genkende så ikke skulle meldes ulæseligt - her mener jeg selvfølgelig ikke hovedperson og familie, men kun arbejdsgiver og logiværter.

Men ifølge dit svar melder jeg ulæseligt i fremtiden. :)
Venlig hilsen
Anne
Skrevet af
2014-09-15 14:41:17
Hej

Jag kan inte nog poängtera hur mycket fel där är på födelsedatumarna när man får på en ny bild. Och man ser det ju inte förrän den nya bilden kommer på. Jag rättar i stort sett varenda födelsedatum, det är nästan så man skriker hurra när där är ett blad som är rätt.

Vi skulle kunna göra ett expriment:

Någon rättar efter mig i en vecka, så någon mer än jag ser hur mycket fel där är.
Med vänlig hälsning Eva Johansson, Ramlösa, Skåne, Sverige, med anor från Hinge Sogn, Jylland, Danmark
Skrevet af
2014-09-15 15:17:20
Hej Anne

Bladet skal fejlmeldes. Man kan ikke læse navnet på personen som Hilda Marie Andrea Hansen er gift med. Måske er der en slægtsforsker som søger på hans navn. Slægtsforskeren søger ikke på Poul N. Hansen men på hele navnet. Man skal indtaste det der står på registerbladet. Når bladet er nyskannet, kan man måske nemt læse hvad der står.

Når man læser korrektur efter at have indsat et nyskannet blad, så finder man utroligt mange fejl i det indtastede. Indtasterne kan ikke læse hvad der står på de næsten ulæselige blade. Nogle gange er der oven i købet valgt en forkert gade.

Fødselsdatoer er vigtige når man søger. Disse tastes forkert når bladet er utydeligt.

Børnene er også vigtige, og deres data er svære at læse på et næsten ulæseligt blad.

Det er vigtigt at indtaste det der står på registerbladet, og hvis man ikke kan læse hvad der står, så skal bladet omskannes.
Med venlig hilsen Marianne
Skrevet af
2014-09-15 15:48:05
Hej alle der har svaret. :)


Jeg er helt med på at være kildetro hvilket jeg også er.

Indrømmer dog at enkelte navne hos arbejdsgiver/logiværter der var ulæselige - ikke genkendelige - er blevet skrevet med et enkelt forbogstav.

Med hensyn til at søge på f.eks. Poul N. Hansen vil man altid kunne søge f.eks. Poul N%% Hansen hvilket jeg selv ofte gør ved søgning i Pol.reg. og ddd.dda. og der kommer som regel et resultat.

Men det bliver ulæseligt fremover også ved navne på arbejdsgiver/logiværter. :)
Venlig hilsen
Anne