Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Stationsvalg og manglende indtastning

Oprettet af
2014-08-09 18:11:34
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2014-08-09 18:11:34
Jeg har ikke indtastet længe, og er først lige kommet i gang igen. Men nu kom jeg til at tænke på efter at have læst lidt rundt herinde, om det er sådan at der er lavet "regler" for hvilke områder man taster i? Altså at man som indtaster helst skal kører en station færdig først.. for ellers kan man vel komme ud for at to eller flere taster på samme?
Det andet spørgsmål er ang. manglende fødselsdato ved fx børn. Når jeg kommer til en ikke færdig tastet side, og kan se der er to børn men kun et indtastet, og det barn så heller ikke har fået sin dato med sig, så kan jeg ikke tilføje den!.. Er det mig der gør noget galt her eller er systemet sådan, og det så vil sige at jeg kun kan skrive til den der nu efterser den, at der er en mangel?
Ja, håber ikke det var for forvirrende :S Men vil bare gerne prøve at undgå at lave for mange fejl, andre så skal rette på.
Skrevet af
2014-08-10 07:35:03
Hej Smillamilla

Man får skriva på vilken station som helst, men man vill gärna ha en station i taget klar. Just nu är det station 6.

Skulle man råka vara 2 som indtastar på samma blad kommer det en röd varningstext, då är det bara att gå vidare till nästa blad.

Systemet tillåter dig bara att rätta det du själv har skrivit. Ser du något som är fel på bladet rapporterar du det genom att välja "Fejl i registringen", skriv vad felet är så rättar en superbrugare det.

:)
Med vänlig hälsning Eva Johansson, Ramlösa, Skåne, Sverige, med anor från Hinge Sogn, Jylland, Danmark
Skrevet af
2014-08-10 08:33:31
Hej Eva,
Mange tak for svaret :)

Så lige et nyt sprøgsmål.. Jeg sad og skulle taste bopæle ind i går, og det gik grueligt galt, da jeg flere gange oplevede at der var dubletter af samme adr. når jeg havde trykket den ind. Og det blev bare værre da jeg forsøgte at rette en adr. da der pludseligt var alt for mange og i gal rækkefølge.. Den begynderfejl gider jeg helst ikke for mange af, så mit spørgsmål er : Hvordan kan jeg slette en hel adr. som er blevet uploadet til resten af informationerne om den pågældende person? Må sige jeg var helt ør i hovedet til sidst for at regne ud hvordan, og valgte at gå videre til en anden… så Undskyld, til den der skal rette i det rod :oops:
Skrevet af
2014-08-10 08:50:54
Hej

Du kan inte själv slette en adress, enbart rätta. Händer det igen, gör en felanmälan "Fejl i registringen" så sletter en superbrugare.

Bara fråga om du stöter på fler problem

:)
Med vänlig hälsning Eva Johansson, Ramlösa, Skåne, Sverige, med anor från Hinge Sogn, Jylland, Danmark
Skrevet af
2014-08-10 09:05:54
Hej Smillamilla

Når systemet kører lidt langsomt som det har gjort for mig i dag er man tilbøjelig til at trykke flere gange på Gem og adressen vil så på et tidspunkt komme frem i et større antal.

Man skal så være lidt tålmodig og kun trykke 1 gang og vente et øjeblik til adressen viser sig.

Ellers gør som Eva Johansson skriver.
Venlig hilsen
Anne
Skrevet af
2014-08-10 10:51:24
Mange Tak Anne og Eva :)

Ja, jeg tror måske også det kan være sådan. Har lige fået nu computer, og tror min mus skal sætte ned i reaktionstiden. Så tror jeg bare bruger tastaturet indtil da.
Dejligt at I er så flinke til at hjælpe os nye, selvom vi får lavet ekstra arbejde til Jer.

Ha en rigtig dejlig søndag :)