Forum på politietsregisterblade.dk (2011-2018)

Nye scanninger

Oprettet af
2013-06-05 10:02:46
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2013-06-05 10:02:46
Hej alle

Hvor er de flotte de nye blade som er blevet omscannet. Det er mig derfor uforståeligt, at nogle personer kun tager det "nemme" og springer de med nogle flere adresser over da de alle er klare og meget tydelig.

Skulle vi ikke bare taste, hvad det næste blad bryder på stort som småt.

PS. Jeg har lukket hullerne og er kommet til blad 1629 på station 1 rulle 40

;)
Skrevet af
2013-06-05 11:17:35
Hvis det er mig du hentyder der holdt op midt i det registerblad,som du så forsatte med, så kan det jo være at der var andre ting der var vigtigere, så som at spise. Men prøv at gå til

blad 1506 så kan du jo se at jeg ikke har sprunget over hvor "gærdet var lavest"
Skrevet af
2013-06-05 11:55:14
Det er slet ikke dig jeg hentyder til.!

Men der er efter min mening alt for mange blade som påbegyndes uden at blive afsluttet til trods for, at de er læsbare eller sprunget over
Skrevet af
2013-06-05 12:08:39
Ja , :dry: og for mange der ikke låser selv om bladet er færdigt.
Skrevet af
2013-06-05 12:12:03
Er der noget at sige til der er ufred i verden, når man læser ovenstående
Skrevet af
2013-06-07 11:33:40
Hej alle

Vi opfordre til at man afslutter hele blade, så vidt det er muligt for en at tyde skriften.

Jeg har også et indtryk af at det gør langt de fleste. Men det er OK, at man springe dele som man ikke kan tyde over.

Og vi har meget stor respekt for jer dygtige indtastere som afslutter huller og færdiggøre blade, som andre har måtte efterlade :)
Skrevet af
2013-06-08 09:18:31
Hej

Det er i dette indlæg station 1 rulle 40 hvor indtastningen bliver kritiseret. Det er her fejlretterne arbejder.

Jeg gætter på at det er fejlretterne som indtaster lidt mens de er på Artillerivej. Hvis der er noget som man måske ikke kan læse på det skannede blad, skriver man det. Hvis man ved søgning vil undersøge om der er en dublet, indtaster man det som skal bruges til søgningen.

Vi har ikke tid til at indtaste blade når vi er på Artillerivej. Når vi er hjemme, bruger vi tid på at finde de blade som har en fejl og derfor skal skannes og på både at finde og slette dubletter. Mange blade med fejl er slet ikke fejlmeldte.

Hvis fejlretterne skal indtaste hele blade, går der tid fra fejlretningen. Der er meget få fejlrettere.

Hvis det er et problem, må man kunne gøre denne mappe (rulle 40) usynlig indtil vi er færdige med station 1. Måske bør det kun være fejlretterne som har adgang til rulle 40.

———————————————————

Alle blade på rulle 40 er vist indtastet. Det er ikke praktisk at et blad indtastes et par minutter efter at det er anbragt i rulle 40. Måske slettes det igen, eller det erstattes måske af et andet blad. Bladet kan også blive slettet, når vi er kommet hjem og har fået tid til at undersøge om der er tale om en dublet.
Skrevet af
2013-06-08 15:34:08
Kære Marianne,

Tak for dit indlæg, som ganske godt beskriver, hvordan vi arbejder som fejlrettere, og hvorfor det ikke altid er alle oplysninger, der indtastes i ”et huk”. Jeg var jo ”synderen” forleden, og jeg følte mig stærkt chikaneret af det utidige indlæg om, hvordan indtastningerne skal foregå.

Jeg mener principielt, at alle registerblade (inkl. nyscannede) skal være tilgængelige for alle brugere, og vi opfordrer jo på de igangværende kurser de nye indtastere til at forsøge sig med de nyscannede blade, som jo er nemmere at tyde, så jeg må på det kraftigste fraråde at fratage dem denne mulighed.


Kære brugere (inkl. superbrugere),

Jeg havde jo en stærk forventning om, at alle indtastere (og især superbrugerne, der ikke fejlretter på Artillerivej), følger de opfordringer som udsendes:
http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&id=18973&catid=17&lang=da#18973

så de mange fejlbehæftede blade, der fortsat er, fejlrapporteres. Fejlrapporteringerne er jo som bekendt forudsætningen for, at bladene bliver nyscannet.

Hvis en bruger/superbruger opdager, at en anden indtaster er gang med rullen, burde det være oplagt at finde et andet sted på rullen eller alternativt en anden rulle. Der er indtil videre nok at tage fat på.

Jeg håber, at det er alle bekendt, at mange brugere skræmmes væk (ønsker ikke at indtaste) af indlæg som det første i denne tråd, og jeg kunne jo frygte, at også fejlrettere vil stoppe af frygt for risikoen for fremtidige ubehageligheder.

Med håbet om en større respekt for andre projektdeltagere og deres arbejdsform vil jeg opfordre til indtastninger og fejlrapporteringer i stedet for irettesættelser.
Skrevet af
2013-06-08 16:05:25
Til Marianne og Kim

Godt skrevet af jer begge to. :)

Jeg kan heller ikke se det store problem i at fortsætte, hvor en anden har sluppet.

Den løftede" pegefinger" kan nemt skræmme nogen væk.

Der bliver holdt kurser for at få flere indtastere ikke for at jage nogen væk.
Skrevet af
2013-06-10 08:35:34
Min arbejdsmetode som fejlretter er også, at skanne så meget jeg kan nå på Artillerivej, herefter går jeg hjem og så snart jeg har mulighed for det, indtaster jeg navn (så er bladet søgbart) og det jeg ellers har brug for, jeg undersøger samtidig om jeg har fået lavet dubletter. Hvis jeg har skannet mange blade, kan det godt tage flere dage før jeg er igennem min bunke.
Det er fint at andre senere vil taste videre på de nyindskannede blade, hvis I er for hurtige kan I risikere at jeg sletter bladet ved min kontrol, det er sket og er lidt ærgerligt. Så derfor ville jeg foretrække at man venter lidt med at taste de nyeste blade.

Jeg synes også at kritik af andres arbejdsindsats, ikke hører hjemme i dette forum. Ved enkelte gennemgående fejl synes jeg, at man kan rette henvendelse til Jeppe, som så kan vejlede en indtaster, der har misforstået sin indtastning.



PS. Det er også sket at jeg har kommet til at skanne det samme blad 2 gange, disse dubletter må ikke slettes af andre end mig, men gerne fejlmeldes.
Det kan opstå ved at jeg i skanningsøjeblikket har fået brugt det forrige indskannede blad. (Træghed i skanneren). Når jeg opdager en sådan fejl, kan jeg næste gang på Artillerivej finde det rigtige blad og erstatte med det manglende blad. Hvis bladet blot slettes forsvinder den mulighed. Jeg lærer af fejlen og prøver at undgå den senere.
Skrevet af
2013-06-10 08:44:14
Kære alle

Fejlrettere skal selvfølgelig ikke bruge deres tid på Artillerivej på at taste, men på at udbedre fejl og scanne. Og som jeg skriver er det OK at springe fejlter over som man ikke kan tyde. Den enkelte indtaster ved jo bedst med sig selv, hvad man kan tyde og ikke kan tyde. Der skal være plads til både erfarne indtastere og til de mindre erfarne. Det er enormt vigtigt at vi bevarer en gode tone og har respekt for hinandens arbejde :) Og det syntes jeg også er kendetegner projektet og forum generelt :D

Husk man altid må skrive til mig (jeppec@kff.kk.dk) og fortælle, hvis der er noget som irriterer en ;)
Skrevet af
2013-06-10 10:10:37
Det lyder godt at vi altid må skrive til dig Jeppe når der er noget som irriterer en, jeg ved godt at det ikke er den rigtige tråd, men når jeg nu fik chancen og er godt sur på lo…, så er det fordi at systemet ikke virker som det skal, når der er to som taster på samme blad er det ikke ofte at der kommer den røde advarselstekst øverst oppe, det er meget irriterende at man skal sidde og slette det der er dobbelt indtastet, det var måske en ide at man tilføjede en hyletone når man er to på samme blad?. Så nu fik jeg afreageret ved at smide problemet over til dig Jeppe. :laugh:
UNDSKYLD ULEJLIGHEDEN. :huh:
Skrevet af
2013-06-10 10:28:08
Henviser til om samme emne
http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=3&id=19579&lang=da

og
lidt andet der var mærkeligt
http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=3&id=19588&lang=da
———————–

Hej Jeppe

Mener du vi skal skrive til dig på din mail ?
Syntes ikke du læser og svarer indlæggene som førhen og alle ville da kunne læse indlægget og svaret og måske blive klogere :)