Forum på kbharkiv.dk (2016-2020)

ONLINE intro til indtastning

Oprettet af
2020-05-20 11:36:42
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2020-05-20 11:36:42
Kære alle
Vi afholdte i går en online introduktion til indtastning. Nu da vi ikke kan holde fysiske tastecafëer havde vi med superbrugerne aftalt at vi skulle prøve noget online. Det gik virkeligt godt. Vi arbejder på en løsning så alle kan se videoen af introduktionen.

Vi holder en ny introduktion 18. juni. Det er ikke kun for nye indtastere. Erfarne indtastere kan også være med og stille spørgsmål. Vi vil gerne have noget der minder lidt om vores fysiske tastecaféer til sidst i introduktionen. Da det giver lidt ekstra hygge at taste sammen.
I kan tilmelde jer her!
Mange hilsner fra
Jeppe
Digitalarkivar ved Københavns Stadsarkiv
Skrevet af
2020-06-18 06:53:51
Hej alle
I dag kl 14 afholder vi endnu en introduktion til indtastning. Det er både for nye og for dem der gerne vil have tips til lettere at tyde og taste. Alle er velkommen, selvom I ikke er tilmeldt

så kan I klikke jer ind via dette link!

Så får du valget om at åbne Teams via browseren eller at installere appen. For den bedste oplevelse anbefaler vi at du installerer appen. Hvis du tidligere har deltaget i Teams-møder har du den måske allerede.
Derefter vil du se og høre os og vi vil guide dig trygt igennem introduktionen.

OBS! vi optager hele arrangementet, så du kan gense det og så nye indtastere kan se og lærer af det. Hvis du ikke vil have din stemmer og dit billede bliver optaget, så lad være med at tænde mikrofon og kamera. Men skriv i stedet for dine spørgsmål i chatten. Det er helt OK.

Vi glæder os til at møde dig online og give en introduktion til indtastning af kilder hos Københavns Stadsarkiv.

Mange hilsner fra
Kim, Bjørn og Jeppe
Mange hilsner fra
Jeppe
Digitalarkivar ved Københavns Stadsarkiv