Forum på kbharkiv.dk (2016-2020)

Nye felter i søgningen

Oprettet af
2018-11-09 12:36:11
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2018-11-09 12:36:11
Hej alle
Vi arbejder i disse dage med søgningen, blandt andet med at tilføje nye felter til søgningen i forhold til politiets registerblade. Hvis det er muligt, laver vi også søgninger på tværs. For eksempel kan I og alle andre brugere nu søge på dødsår, både i registerbladene og begravelserne.

Vi ved godt, at der er nogle fejl med de nye felter. Vi er ved at teste det igennem og rette det. I behøver ikke at melde fejl ind - vi skal nok give lyd, så snart vi tror, at vi har fanget dem alle.

mange gode hilsner og god weekend til jer :)
Helga
Skrevet af
2018-11-26 08:16:31
Hej alle

Så er vi på plads med tilføjelserne til søgningen. Vi har stadig nogle småting på vores liste, men stort set er vi på plads.

Som I vil se, har vi fået tilføjet en hel del felter til søgningen i registerbladene. Det er forslag fra indtastere og superbrugere på registerbladene, som har været retningsgivende for de tilføjelser, vi har lavet.

Vi har desuden, hvor det var muligt og gav mening, lavet samsøgning mellem registerbladene og begravelserne (fødselsår, dødsår, gade, gadenavn og nummer, institution o.lign.). Fødsels- og dødsår er noget af det, der vil blive brugt meget, tror jeg.

På begravelserne har vi tilføjet Dødsår samt Gadenavn og nummer. Hvis man vil søge på gadenavn og nummer, skal man bruge "" ligesom på google ("Larslejsstræde 11" for eksempel). Vi ville gerne have lavet en mere elegant løsning, men det kræver nogle tekniske krumspring, som vi lige skal have kigget nærmere på. Indtil videre tror jeg, at det vil fungere fint. Desuden har vi lavet en lidt pænere og mere meningsgivende rækkefølge af felterne.

mange gode hilsner :)
Helga