Forum på kbharkiv.dk (2016-2020)

Nyhedsbrev #19

Oprettet af
2018-06-28 09:40:27
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2018-06-28 09:40:27
Vi har netop sendt dette nyhedsbrev ud. Har du ikke modtaget det så tilmeld dig på Min side

Kære indtaster af begravelsesprotokollerne
Der er nu indtastet over 156.000 begravelser og 39 protokoller er færdige!

Sommeren er over os
Københavns Stadsarkiv holder lukket i juli måned. Det betyder vi ikke svarer på indlæg på forum eller på mail i denne periode.
Heldigvis kan du stadig få hjælp fra de øvrige indtastere på forum, hvis du møder en begravelse, der giver anledning til undren. Tøv endelig ikke med at spørge - og med at hjælpe hinanden.


Mindre ændringer i Kildetasteren
Vi har lavet nogle små forbedringer i Kildetasteren, fx:
Genvejstaster. Nu kan du springe mellem Kildetasterens forskellige trin ved at brug shift + pil ned for et trin frem, og shift + pil op for trin tilbage. Det betyder at du fx kan hoppe direkte fra 'alder - år' på trin 1, til 'gadenavn' på trin 2.
Du skal ikke længere godkende den grønne markering, men springer direkte fra placering til indtastning. Vær derfor ekstra opmærksom på at placere markeringen rigtig fra starten.
Du skal heller ikke længere færdigmelde en side, hvis der er 6 indtastede poster på siden. Det sker automatisk.
Vi har også rettet nogle småting i den avancerede søgning, fx at listerne nu opdateres som de skal, når du skifter mellem forskellige felter.
Og som det sidste: For at gøre det lettere at finde de samme værdier på tværs af: Institutioner, Dødssteder og Kapeller har vi ensrettet ordlyden, så den er nogenlunde den samme.

Vi håber ændringerne vil gøre det endnu lettere at indtaste.
Rigtig god sommer!
Arkivar på Københavns Stadsarkiv