Forum på kbharkiv.dk (2016-2020)

Nyhedsbrev #18

Oprettet af
2018-04-11 09:23:34
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2018-04-11 09:23:34
Vi har i dag sendt nedenstående nyhedsbrev ud. Hvis du ikke har modtaget det, så tjek dine indstillinger på Min side > rediger profil

Kære indtaster af begravelsesprotokollerne
Der er nu indtastet over 140.000 begravelser og 35 protokoller er færdige!

Nyt om søgning
I januar lancerede vi den nye tværgående søgning, der søger på tværs af begravelser og registerblade. Søgningen er blevet godt modtaget og bliver brugt flittigt.
Vi er glade for den megen gode feedback og de konstruktive forslag til forbedringer, som vi har modtaget. Tak for dem.
Søgningen i dag blevet opdateret og justeret. Den er blevet pænere at se på og det er også blevet lettere at få overblik over informationerne om både begravelser og registerblade. Vi arbejder fortsat på søgningen.

Nyt om kildetasteren
Vi har også tilføjet mindre ændringer i Kildetasteren, der gør indtastningen lettere.
Listerne med fx stillinger og dødsårsager er blevet hurtigere. Når du søger i en liste er resultaterne også blevet prioriteret, så de resultater, der forekommer oftest kommer først, fx i listen over kirkegårde.
Den foreslåede markering af postens område er derudover blevet mere præcist, nogle gange endda så præcist at du ikke længere behøver at justere markeringen.
Vi ved, at nogle af jer fortsat har ønsker til Kildetasteren. Vi har skrevet alle ønsker op. Vi kan ikke love, at vi realiserer dem allesammen, men vi glemmer ikke de inputs, I kommer med.

Tastecafe i STORM20
25. april kl. 15-17 holder vi tastecafe.
Tastecafeer er en god lejlighed til at møde andre der taster begravelser, få gode råd eller dele ud af dine egne erfaringer med indtastningen. Vi giver også en introduktion til nye indtastere, en kop kaffe og en småkage.
Vi håber at se dig! Og tag meget gerne en ven eller to med.
Vi vil i det hele taget gerne have flere indtastere, så hvis du har ideer eller forslag til det, hører vi det gerne.
Tilmelding på Billetto
Arkivar på Københavns Stadsarkiv