Forum på kbharkiv.dk (2016-2020)

MIN SIDE!!!! Alle tastere og nye tastere

Oprettet af
2019-01-26 07:20:32
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2019-01-26 07:20:32
Vil I allesammen gøre vi superbrugere glade og henrykte? Hvis ja - så kigger I altid først på MIN SIDE - inden I begynder at taste.

MIN SIDE ligger de anmeldelser, som andre tastere og superbrugere har foretaget. Disse anmeldelser bedes I venligst prioritere. Læse dem, rette dem, acceptere håndtering og opdatere siden.

Mange anmeldelser er meget værdifulde at få. Der kan være tale om banale slåfejl, som ligger default i cachen, og derfor anvendes konsekvent. Der kan også være tale om, at man læser f.eks. en bestemt institution, som burde være en helt anden, (Skriverne var jo bestemt af og til noget alternative, når de skulle skrive - ja for at sige det rent ud, noget er utroligt sjusket skrevet, og det betyder, at det er svært for os allesammen indimellem) derfor er det vigtigt, at rette fejl. På den måde bliver man orienteret om, at der skal stå sådan og sådan, og ved det, når samme punkt dukker op igen.

Læg også mærke til, at der er sket væsentlige optimeringer på både alle kapeller og kirkegårde. Det betyder, at f.eks. lokaliteter under Holmen er udvidet væsentligt. Læs, hvad skriver har noteret, og vælg den rigtige. - Prioritering af f.eks. disse felter er foretaget ud fra den samlede indtastningsmasse.

Retur til fejlanmeldelser. - Når en sådan er fremsendt, og forbliver uhåndteret af modtager i en uge, ja så transporteres den videre til superbrugerne til rettelse. Det betyder altså, at vi får at vide, at her er det Holmens Kapel og ikke Holmens Kirke o.s.v. (Vi ved det godt :lol: )
Så vi sidder altså og retter de anmeldte poster, for at fjerne dem. (Når vi taster, bliver vi nemlig hele tiden gjort opmærksom på, at vi har "fejl" liggende, og det er faktisk generende. Den grønne farve med "ingen fejl" er meget smukkere)

Så kære venner - MIN SIDE er altså omdrejningspunktet for os allesammen, og please ret jeres fejl, så gør I superbrugerne meget glade, og det vil I garanteret gerne. :lol: :lol: :lol:

De nye tastere skal have en stor kompliment. De fleste er skarpe til at følge med på MIN SIDE og få gennemgået og håndteret de anmeldelser, der fremsendes fra Superbrugerne. Der er så mange specielle ting, der skal huskes på, så selvfølgelig kommer der anmeldelser. Vi forsøger på at følge nye tastere og få skabt en aftale om, at i starten fremsendes anmeldelser i rå mængder, således der kan skabes erfaring med alle de "særlige" (og der er faktisk rigtigt mange!!) forhold, der er for næsten samtlige kategorier. - Alle disse specialiteter sidder først i fingerne, når man har tastet i længere tid og har fået god erfaring.

Superbrugerne har muligheden for at rette direkte. Det betyder, at fanges der et navn, der f.eks. er stavet forkert, så rettes det bare. - Personligt sender jeg kun en fejlmelding afsted, når det handler om noget af generel karakter, ellers retter jeg selv. Er der fornemmelse af, at en hændelse kan være sket flere steder, så søges det op og gennemrettes på vedkommendes brugernavn. En enkelt meddelelse bliver sendt afsted og mange gange blot til gennemsyn og accept af fejlhåndtering.

Det var lige nogle bevingede lørdagsord, og tak for I læste med og husker MIN SIDE.
Glad hilsen og god dag
Birthe Mylius Grønvold Kroman

Profiler:
genealogiskforum.dk: http://genealogiskforum.dk/
Genealogisk forum på Facebook: https://www.facebook.com/groups/genealogiskforum/
Facebook: https://www.facebook.com/birkro
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/birthekroman/
Skrevet af
2019-01-28 09:09:21
Kære alle indtastere
Først og fremmest vil vi gerne sige at det er skønt at der er kommet flere nye indtastere til og mange nu bidrager - tak for det :)
Det er helt korrekt at systemet er bygget op omkring min side. Alle der ser de indtastede oplysninger kan melde ind, hvis de ser en fejl. Man behøver ikke være logget ind. Så at ser de fejl igennem der er meldt ind er vigtigt. Hvis man ikke selv retter en fejl så havner den hos Superbrugerne som i forvejen har en masse at se til. De bestyrer alle listerne med erhverv, kirkegårde, dødsårsager mv. Og de tyder alle de felter som I angiver til *kan ikke læses.

Vi ved godt at fejlisten er i bunden af min side. Det er noget vi vil ændre en gang ved næste opdatering. Der går dog nok lidt tid.

Så tusinde tak for alle jeres indtastninger og fejlrettelser :)
Mange hilsner fra
Jeppe
Digitalarkivar ved Københavns Stadsarkiv