Forum på kbharkiv.dk (2016-2020)

Hoteller m.v. i dødssteder

Oprettet af
2018-09-23 16:07:07
Forfatter Indlæg
Skrevet af
2018-09-23 16:07:07
Hej

Jeg har taget initiativ til nogle ændringer i dødssteder, og det er et ganske omfangsrigt projekt. Meningen er et forsøg på at få skabt overblik over hoteller, logihuse, gæstgivere og den slags inklusive adresser, samt de perioder et etablissement havde til huse på en bestemt adresse. - Der startes i Vejviserne fra 1861 og ca. hvert 5 år, vil jeg gennemse, om et hotel stadig havde samme placering eller eksisterede endnu, samt hvad der i perioden er tilkommet af nye.

Det betyder, at I i en periode måske godt kan finde f.eks. Hotel National med flere adresser og ingen årstal, der fortæller, hvilken af mulighederne der skal vælges. Støder I på sådanne, så læg dem endelig til: Skal oprettes. - Så skal jeg nok sørge for korrekt placering.

Når projektet er tilendebragt, er det mit håb, at vi udover at få en mere præcis registrering samtidig får et overblik over eventuelle adresseændringer (vejnavne, der er ændret), nye placeringer, nye udskænkningssteder o.s.v. (Det er faktisk helt spændende, og hvis alt lykkes, som det er tænkt, vil jeg gøre listen tilgængelig samtidig.)

Så venligst tålmodighed og endelig anvendelse af Skal oprettes, hvis nogen tvivl.
Glad hilsen og god dag
Birthe Mylius Grønvold Kroman

Profiler:
genealogiskforum.dk: http://genealogiskforum.dk/
Genealogisk forum på Facebook: https://www.facebook.com/groups/genealogiskforum/
Facebook: https://www.facebook.com/birkro
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/birthekroman/